Kampaus- ja meikkikatastrofi

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Asia, jota pelkään häihin liittyen ei suinkaan liity pitopalveluun tai papin puheeseen tai vieraiden käyttäytymiseen vaan minuun itseeni ja nimenomaan siihen, miltä näytän hääpäivänä. Uskon, ettei hääpuvun kanssa ole ongelmaa, että eiköhän saada istuman hyvin. Pelkään, että kampaaja ja meikkaaja eivät ymmärrä, mikä minulle sopii ja tekevät minusta ruman. :o Ajatus tuli mieleeni, kun luin K:n postausta. Se nimittäin nosti erään vanhan muiston mieleen.

kuva
Lukioaikana minulla oli ihanan pitkä ja vaalea tukka ja menin sitten Wanhojen tanssien alla kampaajalle. Pyysin kampaajaa leikkamaan minulle kerrostetusti hiukset, että tukka hieman kevenisi. No, kampaaja päätti sitten leikata hiukseni niin, että päältä lyhyt ja takaa pitkä. Siis tyyliin näin:
kuva
No, voitte arvata ettei sille voinut tehdä mitään Wanhojen päivänä. Nyt asialle voi jo nauraa, mutta silloin aikanaan tuli muutamat itkut tirautettua. :D Tästä alkoi kampaajakammoni, varsinkin kun sen jälkeenkin minulta on leikattu hiuksia liian lyhyeksi. Toinen huolenaiheeni on meikki. Minulla on nimittäin melko tummat silmänaluset ja muuten erittäin vaalea iho, eli perinteinen vampyyrilook. Kaiken lisäksi luomeni vielä valuvat alaspäin eli näytän koko ajan väsyneelle. Ja sitähän en hääpäivänä halua.
kuva
Okei, henkilökohtaisesti en ole ollut yksissäkään häissä, joissa morsian ei olisi ollut kaunis, riippumatta meikin määrästä ja kampauksen monimutkaisuudesta. Ja kyllähän morsiamesta huokuu onnellinen hehku. Silti pelkään, että entä jos en olekaan tyytyväinen kampaajan ja meikkaajan työhön? Tokihan on koemeikki- ja kampaus. Haluan vain, että hääpäivänäni minulla on rauhallinen ja mukava olo itseni kanssa enkä halua huolehtia siitä, miltä näytän.

Ja onhan tämäkin morsian aika söpö. :D
kuva
Löytyykö muilta samanlaisia pelkoja kampaukseen ja meikkiin liittyen?

6 kommenttia:

 1. Täällä panikoidaan samasta asiasta. Lähinnä pelkään enemmän hiusten puolesta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä kamala tunne, jos tuntuu ettei oo hiukset ihan kohdillaan ja eihän sellainen fiilis sais hääpäivänä olla. Mie oonkin jo aatellu näin, että en valita ku on bad hair day, ajattelen vain, että ehkä hääpäivänä sitten ei olis. :D Olisi varmempi olo, jos olisi joku luottokampaaja ja -meikkaaja.

   Poista
 2. Itselläni ei tästä asiasta ole ollenkaan ahdistusta kun olen alan ihmisiä ja luotan ihan täysin työkaveriini joka näillä näkymin kampaukseni tekee (stressaan sitten tämänkin edestä muita juttuja). Meikin ajattelin tehdä itse juuri sen takia että näyttäisin varmasti täysin itseltäni ja muutenkaan en koe sitä mitenkään ongelmana. Suosittelen kuitenkin sitä koekampausta ja meikkiä jo ihan hyvissä ajoin ja jos niistä jää vähän epävarma maku suuhun niin ihan kylmän viileästi vaan kokeilemaan jotain muuta paikkaa. Ilmaistahan se ei ole, mutta tosiaan kunhan löytyy sellainen itselle sopiva kampaaja niin sitä voi sitten hyvillä mielin istua siellä penkissä hääpäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, voisikin käydä oikeasti hyvissä ajoin koemeikissä ja -kampauksessa niin että jää aikaa vaihtaa jos tarvis. :)

   Poista
 3. Mua ei jännitä niinkään kampaus (ainakaan vielä), mutta meikki! Mulla on kanssa aivan järkyttävän mustat silmän aluset, ja pelottaa miten ne saan piiloon hääpäivänä tai siis miten meikkaaja ne saa piiloon...mutta onneksi on koemeikit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! :) Ja kyllä löytyy sellaisia tököttejä, joilla peittyy vaikka pandan silmänaluset.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |