Puuta ja karkkia

torstai 2. toukokuuta 2013

Kiitokset Seidalle tunnustuksesta! :) En enää pistä tunnustusta eteenpäin. Vappu tosiaan oli ja meni ja siinä vappuaaton ruokia laittaessa tulin ideoineeksi karkkibuffettia.


Keittiössämme on pyörinyt tyhjillään oleva teerasia, joka ei ole oikein löytänyt paikkaansa. Iskin siihen sitten erivärisiä karkkeja ja mielestäni siitä tuli oikein mainion näköinen. Huomasin yllätyksekseni kuinka syvät lokerot ovat ja niihin mahtuisi sen verran namusia, ettei olisi ollenkaan hullumpi idea yhdistää rasiaa häidemme karkkibuffettiin. Kaiken lisäksi rasia sopisi väreihimme. 

Sulho piti ideasta, mutta totesi sitten, että pitää enemmän korkeista lasipurkeista, kunnon vanhan ajan karkkikaupan lasipurkeista. Saa nähdä, saanko solutettua teerasian lasipurkkien joukkoon. ;)

7 kommenttia:

 1. Meidän karkkibuffet tulee olemaan pelkästään puinen lokerikko täynnä karkkeja :) Kyseessä on tämä yksilö, jonka ostin Marjolta samaan käyttötarkoitukseen: http://kosittiin.blogspot.fi/2012/10/makeisbuffet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvännäköinen! :) Tosi hyvä idea.

   Poista
 2. Tuo puulokerikko on jotenkin sympaattinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Onhan se ja jotenkin maalaisromanttinen.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! :) Toivon mukaan saan jotekin solutettua tuon meidän karkkibuffettiin, vaikka sitten sulhon huomaamatta. ;)

   Poista
 4. Voi onpas hauska idea tuo lokerikko! :) Voi laittaa monenlaista karkkia ja sen saa täyteen helposti (ei varmaan ole suuren suuret lokerot). Tulee sellainen runsas vaikutelma :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |