Kaipa tuota saadaan juhlat aikaiseksi

maanantai 13. toukokuuta 2013

Ajatus oli tehdä viimeisiä kouluhommia, mutta minkäs teet, kun sisko osasi soittaa juuri sopivasti ja siinä tuli sitten keskusteltua niin paljon hääjutuista, ettei enää millään malta keskittyä opiskelemaan. Kaiken lisäksi Satuhäät alkaa ihan puolen tunnin päästä. :D

kuva
 Mistä muistinkin, etten olekaan tänne kertonut miten hääpaikan katsomisen kanssa kävi, vaikika niin lupailin. Muutenkin tässä on ehtinyt edetä monikin asia. Päivitystä siis hääsuunnittelutilanteeseen:

Hääpaikkaa käytiin katsomassa, ja sehän oli ihan mieletön siis. Kaiken puolin mainio ja meidän oloinen. Vieläkään en uskalla siitä kertoa enempää, sillä paikassa ei ole keittiötä ja paljon riippuu nyt siitä, saammeko sellaisen cateringin, jolta homma sujuu. Olemme laittaneet tarjouspyynnöt kahteen pitopalveluun, jotka ovat hoitaneet cateringia kyseisessä paikassa. Peukut pystyyn! Äiti mietti, että aika karu paikka juhlapaikaksi, että oletteko työ nyt ihan tosissaan. Samaahan hän oli miettinyt teemaväreistämme. Noo, alkoihan ideamme upota, kunhan näytin läjän inspiraatiokuvia. :D

kuva
Valokuvaaja on aika lailla varmistettu. Puolituttu, hyvän tyylin omaava ja huokea. Hän hoitaisi kuvauksen dokumentaariseen tyyliin aamusta iltaan ja eiköhän hän voi jäädä yöksi bilettämään, kun  juhlavieraissa on paljon hänen ystäviään. Mainiota!

Hääpuku, ei en ole ostanut saati sovittanut yhtäkään, mutta haave on eräästä. Luulin, ettei sitä olisi mahdollista saada Suomesta, mutta sitten näin mainoksen, jossa mainostettiin kyseisen suunnittelijan muita pukuja löytyvän kyseisestä liikkeestä. Laitoin sukkana kyselyä menemään, josko tuokin haavepukuni löytyisi ja sitä pääsisi sovittamaan.

Musiikki eli kaksi bändiä ja äänentoisto ovat hoidossa.

Huomenna mennään ostamaan nämä.

kuva
 
Ilmeisesti tärkeimmät asiat on siis aika hyvästikin aikataulussa ja mallillaan? :)


8 kommenttia:

 1. Voiiiii, etkö millään voisi paljastaa vaikka sähköpostin välityksellä mistä paikasta on kyse? Me ollaan kuumeisesti etsitty ihan samantyylistä, siinä onnistumatta. Tai ainakaan huokeaan hintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä päin Suomea etsitte hääpaikkaa? Jos sijainti ei täsmää, niin en paljasta paikkaa vielä edes sähköpostilla. ;)

   Poista
 2. Hääpaikka kuulostaa superhyvältä! En malta odottaa mistä tälläinen helmi löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Pidetään jännitystä yllä vielä hetken aikaa. :)

   Poista
 3. Pääkaupunkiseutu ja sen lähialueet ovat olleet etsinnän alla! :) Ymmärrän kyllä, taisin vain innostua, kun teidän kriteerit olivat niin täsmälleen samat kuin meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun meidän hääpaikkamme sijaitsee 500 kilometriä pääkaupunkiseudulta. :/ Valitettavasti en pysty siis siltä alueelta vinkkaamaan paikkoja. Tsemppiä etsintään, kyllä se oikea paikka löytyy! :)

   Poista
 4. Onko teillä häät itäsuomessa päin? Meilläkin on kesällä 2014 ja bändi (sekä paikka) hakusessa vielä, joten oisi kiva kuulla mikä bändi teille on tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa sielläpä juuri. :) Valitettavasti meille tuleva bilebändi ei tee muuten keikkaa sillä suunnalla, sillä bändi tulee pääkaupunkiseudulta ja sen soittajat on minun tuttuja. :/ Toinen häihimme tuleva bändi on bändi, jossa itsekin olen eikä tehdä hääkeikkoja. Tsemppiä bändin ja paikan löytämiseen! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |