Suunnitelmat selkenee ja sumu hälvenee

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Näin se on, että pikku hiljaa ollaan päädytty pisteeseen, jossa tuntuu, että suunta on selkeä ja ajatus kirkas. Toiveet tarkkoja ja mielikuvat teräväpiirtoa. On karsiutunut paljon pois asioita ja on löytynyt niitä, mitkä todella ovat meille tärkeitä. Varmasti suunnitelmat ehtivät vielä muuttua, mutta tällä hetkellä on aika varma olo. Vihdoinkin! Pitänee nauttia nyt, ennenkuin iskee epävarmuus. :D

Tätä kohti suunnataan.
Eniten iloa ja varmuutta on tuonut juhlapaikka. Olemme varanneet erään paikan, jota en vielä paljasta, sillä emme ole käyneet katsomassa sitä paikan päällä. Kuvien ja yhteyshenkilön keskustelujen perusteella meille on piirtynyt sellainen mielikuva, että paikka olisi meille täydellinen. Plussaa erittäin edullinen tilavuokra sekä omien cateringin ja juomien tuominen paikalle. Mutta tästä lisää keväämmällä.

kuva
 Paikasta kertoo jotakin se, että se vahvisti ajatustamme industrial-teemaisista häistä.  Itse mietin pitkään, olisiko perinteiset romanttiset, luonnonläheiset häät juttumme, mutta nyt on aika uskaltaa myöntää, että ei ole. Rouhea kauneus on ennemminkin meitä. Tällä hetkellä häidemme värimaailma on harmaa/hopea/vanha roosa ja kynttilöiden sekä muiden himmeiden valojen avulla luodaan tunnelmaa. Musiikki, ruoka, ilo ja ihmisten viihtyvyys  ovat tärkeimmät asiat, joista meidän ainutlaatuinen juhla rakennetaan.
kuva

Rentoutta ja varmuutta tähän morsiameen läpi sulhon sanat, kun kysyin, mitä hän häiltämme toivoo:

"Sinut."

6 kommenttia:

 1. Rouhean kaunis juhlapaikka, kuulostaa enemmän kuin hyvälle! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, kuulostaa todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että juhlapaikka tosiaan vastaa kuvitelmiamme, ettei tarvitsi ruveta enää etsimään vaan pääsisi toteuttamaan ideat. :)

   Poista
 3. Kauniisti sanottu mieheltä! Meillä vastauksena olisi varmaan "en tiedä, päätä sä, ihan sama". :D Tänään tosin ajelutin miestä mahdollisten juhlapaikkojen välillä, joten nyt on ainakin yhdessä tutkailtu asiaa - ja ensi viikolla menemme tutustumaan muutamiin paikkoihin lähemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :) Meillä on menny vähäsen silleen, että sulho on ensin tuuminut miut ehdotuksille, että "miten vain" ja sitten hetken asiaa pohdittuaan muodostanutkin hyvin vahvan mielipiteen. Ota näistä nyt selvää. :D Toivottavasti teillä tärppää hääpaikan kanssa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |