Shoes, shoes, shoes

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

kuva
Kyllä, rakastan kenkiä ja nimenomaan niitä korko sellaisia. Myönnettäköön, etten kovin usein käytä korkkareita ja talvenkin tallaan turvallisissa, korottomissa maihareissa. Yksi syy tähän on se, että tuleva mieheni on minua kymmenisen senttiä lyhyempi, enkä halua korkeilla kengillä korostaa pituuseroamme. Häihin olen ajatellut hankkia matalakantaiset ballerinat (ehdotin kyllä äitille tennareita, joka tuumasi niin kärkkäästi ei, etten uskalla enää miettiäkään moista vaihtoehtoa), jollaisia en ole kylläkään ikinä edes kokeillut saatikka käyttänyt. Vaikka olenkin hieman harmissani, etten voi hääpäivänäni käyttää korkeita kenkiä, niin säästyypähän jalat rasitukselta ja jaksan tanssia pidempään. :) Tässä kuitenkin muutamia kenkiä, jotka mielestäni sopisivat hääkengiksi, jos koron korkeudella ei olisi väliä:

kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
KUUMAT!!!
Hauska idea
Mietittekö hääkenkiä valitessanne enemmän ulkonäköä vai käyttömukavuutta? Onko kengillä teille suurempaa merkitystä?

4 kommenttia:

 1. Iiiihania kenkiä ♥ Mä halusin nimenomaan näyttävät ja säväyttävät kengät :) Korkoakin saa olla, kun mies on n. 10cm pidempi.
  Kengät toki pitää olla korkojenkin kanssa mukavat jalkaan, mutta hankin myös matalakantaiset kengät että varmasti jaksaa tanssia pitkälle yöhön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mä luulen, että on ihmisiä, joille kengät merkkaa ja on yksi hääpäivän tärkeimmistä asioista ja sitten on niitä, joita ei voisi vähempää kiinnostaa. :D On kyllä hyvä olla kahdet kengät, että pystyy tanssimaan. :)

   Poista
 2. Mun on tehnyt mieli hieman Parikan kenkiä ja sulhon puolesta voisin kyllä astella vaikka minkälaisissa koroissa, koska hän on mua 30 cm pidempi! Kuitenkin mulle käyttömukavuus merkitsee paljon enemmän, koska haluan astua kirjaimellisesti varmoin askelin avioon ja tanssia sen kunniaksi pitkälle yöhön! :) Nyt kun pukukin on pitkä, niin jotenkin tuntuu että kenkien merkitys väheni, koska ne ei helmojen alta näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Parikat on kyllä ihanat! Sisko tuumasi jo vuosia sitten, että jos hän ikinä menee naimisiin niin ensimmäinen häähankinta on Parikan kengät. :) Totta kyllä, ja ehtiihän sitä heilua korkkareissa vaikka millon muulloin. Pääasia, että fiilis on hyvä ja varma. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |