Neiti nirsolle ei kelpaa mikään

maanantai 4. maaliskuuta 2013

En sittenkään kirjottanut juhlapaikasta viikonloppuna, kuten lupailin. Olen jotekin edelleen lomavaihteella, vaikka tekemistä olisi vaikka millä mitalla. Kuitekin tänään tormistauduin sen verran, että lähetin kyselyä Störmforsin Ruukkiin, Punkaharjun Valtionhotelliin ja Hirvivaaran kartanoon. Vielä pitäisi laittaa Villa Kaislikkoon kyselyä. Tämä Karhulan hovi olisi ihana, mutta sieltä ei löydy yhtä isompaa tilaa vieraille:

kuva
 Viime viikolla kotiseuduillani ollessa kävin äitini kanssa katsomassa Utran Uittotupaa, joka sijaitsee Joensuussa. Juhlapaikka on siis vanha, perusrempattu tukkilaisten uittotupa. Tykkäsin paikasta ja sen harmaa sisustus mätsäisi täydellisesti teemaväreihimme. Tila oli jaettu niin, että ruoka haettaisiin omasta tilastaan, aikuiset mahtuisivat isoon saliin ja lapset pienempään saliin. Tilaa esitellyt nainen oli oikein mukava ja lupasi lähettää tällä viikolla tarjouksen. Paikalta lähdettäessä oltiin äitin kanssa optimistisella mielellä, mutta yön yli nukuttua minulla tapahtui taas neiti nirsot. Mieleeni hiipi fiilis, että kivannäköinen paikka, muttei meidän paikkamme. Voihan nenä ja neljä hammasta! Mutta kuvia kuitenkin:

kuva
kuva
kuva

kuva

4 kommenttia:

 1. Voi toi ekan kuvan paikka on aivan ihana ulkoa! :) Ja alempikin paikka tosi kiva sisältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Harmi, ettei sinne mahdu vierasmäärämme. Ja toisaalta olisi se sijainniltaankin ollut ehkä hieman hankala. Joo, tuo Uittotupa on sisältä kaunis, ja jotenkin tilava ja rauhallinen. :)

   Poista
 2. minusta tuo on tosi kiva sisältä. Mekin mietittiin Hirvivaaran kartanoa, mutta jostain syystä hylättiin se sitten ilman että paikan päälle edes päästiin. tsemppiä tilan metsästykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siellä on osattu yhdistää erilaisia pintoja kivasti. Näkyy vanhaa ja uutta. :) Kiitos, sitä tarvitaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |