Häähankintoja

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Joitakin pikku juttuja on siis tullut jo ostettua. Minusta on oikeastaan tosi kivaa ostoksilla käydessä pitää silmät auki myös häähankintojen varalta.

Nämä kehykset bongasin Kodin Ykkösen alennusmyynneistä ja sain ne puoleen hintaan. Näitä ajattelin pöytiin pöytänumeroiden kehyksiksi.


 Tällaisia tuikkukippoja olen himoinnut pitkään ja viimein löysin sellaiset Tigeristä. En ole ihan vakuuttunut, pidänkö tuosta koristeesta mutta lasin pinta on juurikin sellainen, mitä olen hakenut. Vinkatkaa jos tiedätte, mistä tällaisia löytyisi!

 Tällaiset pinkkivalkeat tikkarit sopisivat hyvin karkkibuffettiin ja harmaaseen teemaväriin.

Kauha karkkibuffettiin löytyi anopilta. Kauha on hieman kärsinyt, joten pitää joko lakata se tai maalata. Minua kyllä himottaisi koristemaalata se. :p


Ihastuin tämän kynttilän väriin (joka ei kylläkään kuvassa näytä oikeanväriseltä), mutta luultavasti emme tarvitse tuon kokoisia kynttilöitä.

Sydänkehykset olivat erittäin edullinen löytö Savonlinnasta Amanda B-liikkeestä. Ajatuksena olisi laittaa kehykseen meidän pällit ja pöytämme koristeeksi.

2 kommenttia:

  1. Hei mistä nuo kirjaimet ja &-merkki on? Ja onkohan niitä isompana? Mä tarvisin just tommoset, ja sattumalta vielä samat kirjaimet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Tigeristä, ostin ne viime keväänä mutten osaa sanoa vieläkö niitä saa sieltä. Ainakin silloin oli vain tuon kokoisia. Toivottavasti niitä vielä olis! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |