Uusi tapa lähettää hää- ja juhlakutsut

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Miltä kuulostaisi kutsujen lähettäminen ilman, että kutsuja tarvitsisi itse laittaa kuoriin, liimata niihin postimerkit ja käydä viemässä postiin? Minun korviini ainakin aika helpolta. Törmäsin tänään nettiä selatessani Lähetäkortti.com -nimiseen palveluun,  jonka kautta kutsun voi lähettää suoraan vastaanottajille. 

"LÄHETÄKORTTI.COM:n idea lähti tarpeesta muistaa ystävää tai läheistä aidolla ja perinteisellä, kartonkisella postikortilla mukavasti kotisohvalta tai kätevästi reissun päältä. Verkkosivujen helppokäyttöisyys takaa, ettei kortin lähettäminen ainakaan jää taidoista kiinni."


Palvelussa valitaan kortti tai ladataan oma kuva, mistä kortti tehdään. Valittavia korttikategorioita ovat kutsut ja kiitokset, onnittelu, isän- ja äitienpäivä, pääsiäinen, ystävänpäivä, joulu ja muut. Palvelu maksaa 2,5€ per kortti. Kortit ovat yksipuoleisia ja ne lähetetään ilman kirjekuorta.

"LÄHETÄKORTTI.COM:n toimintaperiaate on yksinkertainen: valitse kortti tai lataa oma kuva, täytä korttiin haluamasi teksti ja lisää osoite, maksa ostoksesi ja perinteinen postikortti on perillä vastaanottajalla haluamanasi päivänä."


Eikö kuulostakin helpolta? Hintakaan ei mielestäni ole paha, kun miettii, että siitä puolet menisi jo pelkkään postimerkkiin. Palvelu säästää aikaa ja vaivaa, mutta toki huonona puolena on se, ettei kortin fyysistä kopiota näe itse ennenkuin kutsuttu saa sen. Mutta eiköhän kortit ole oikeanlaisia, jos vain valitsee tarpeeksi suurella resoluutiolla olevan kuvan tai tosiaan valmiin kuvan palvelusta. Voisin helpostikin kuvitella käyttäväni palvelua joidenkin juhlien kutsujen lähettämiseen. Palvelun kautta on myös helppo lähettää vaikkapa synttärionnittelukortti ilman, että tarvitsee raahautua kauppaan ostamaan kortti ja postimerkki. Ajattelin kokeilla palvelua ystävänpäiväkorttien lähettämiseen, sillä sivustolta löytyi kivoja ystävänpäiväkortteja. :) Jos joku on käyttänyt Lähetäkortti.com -palvelua, olisi kiva kuulla kokemuksia! 

Askarteletko hääkutsut itse vai tilaatko ne jostakin? 

Kuvat: Lähetäkortti.com. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |