Tulin ulos kaapista

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Olen blogannut pian neljä vuotta, ja koko sinä aikana en ole puhunut blogistani tutuille. Muutamat läheiseni tiesivät asiasta ja eräs kaverini, joka oli sattumalta bongannut blogini. Aluksi en halunnut kertoa tutuille blogistani, koska en halunnut heidän lukevan hääjärjestelyistämme. Sitten asia vain jäi, ja nyt vihdoin tuli fiilis, että haluan tehdä blogistani julkisen ja kertoa ihmisille asiasta. 

Samalla voisin kertoa teille hieman lisää itsestäni. Olen 24-vuotias ja asun Helsingissä mieheni kanssa. Valmistun tänä keväänä kulttuurituottajaksi, ja olen siitä todella innoissani. Vapaa-aikani kuluu musiikin, joogan ja bloggaamisen parissa. Selväksi on varmastikin tullut, että rakastan juhlia ja erityisesti niiden suunnittelua ja järjestämistä. Tällä hetkellä valmistelen isäni 60-vuotisjuhlia sekä omia valmistujaisiani. Mielestäni aina on aihetta juhlalle! 

Kuva: Mika Martikainen
Blogiani voi jatkossa seurata myös Instagramissa nimimerkillä elamanipaiva sekä Facebookissa sivullani Elämäni päivä. Käykää ihmeessä tykkäämässä blogistani Facebookissa! Siellä ja Instagramissa tulen jatkossa päivittämään aktiivisemmin sisältöjä sekä kuvia. 

Ps. Päivitin samalla bannerin. Mitäs tykkäätte? 

Ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille! :) 

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |