Hääparin kuukausittainen muistaminen

lauantai 10. tammikuuta 2015

Hyvää vuotta 2015 kaikille! Kuinka moni morsian saakaan sanoa, että tänä vuonna menen naimisiin? :) Itse saan jo sanoa, että häämme olivat viime vuonna! Niin se aikaa vaan juoksee, eilen tuli viisi kuukautta hääjuhlapäivästämme. Tajusin kaasoni lähettämää kuukausilahjaa katsellessani etten olekaan muistanut kertoa tänne kuukausilahjoistamme. 

Tiedättekö hääleikin, jonka lopputuloksena 12 henkilöä saavat tehtäväksi muistaa hääparia ensimmäisen aviovuoden aikana? Esimerkiksi veljeni häissä viime syksynä leikki oli toteutettu niin, että 12 henkilön tuolin alta löytyi kirjekuori, jossa oli kuukausi ja muistaminen. Kaaso oli laittanut kuoret tuolien alle ennenkuin tuolit laitettiin paikoilleen, joten kaikille tuli yllätyksenä, ketkä kuoret saavat. Mieheni sai kuoren, jossa oli joulukuu ja tehtävänä muistaa hääparia jouluisesti. Emme kuitenkaan muistaneet veljeäni ja hänen vaimoaan kovin jouluisesti vaan kokosimme heille jäätelöannospakkauksen, koska  tiedämme, kuinka kovasti he tykkäävät jäätelöstä. Mukaan liitimme mittasarjan ja rakkauden reseptin.
Mekin mietimme kaason kanssa ennen häitämme kyseisen leikin toteuttamista, mutta päätimme sitten hylätä sen. Kaasoni kuitenkin halusi miehensä kanssa toteuttaa muistamiset itsekseen. Joka kuun 9. päivä eli hääjuhlapäivänämme olemme saaneet jotakin pientä (tai suurta), joka on juhlistanut hääpäiväämme. Olemme saaneet mm. shampanjalasit, liput elämysminigolfiin sekä Viivi&Wagner-ristikkolehden. Tämän lisäksi äitini on lähettänyt joka kuukauden 28. päivä eli naimisiin menopäiväämme 28.5. juhlistamaan kortin. Usein kortti ja kaason antama lahja muistuttavatkin päivämääristä, jotka itse toisinaan unohtaa. Aivan ihanaa, kun meitä näin muistetaan ja hemmotellaan!

Miltäs hääparin kuukausittainen muistaminen kuulostaa? :)

2 kommenttia:

  1. Olen kuullut aikaisemminkin tästä,mutta en ole keksinyt,että millä tavalla sen arpoisi. Tuo tuolihan on ihan huikea idea! Mitähän vieraat ovat mieltä..Kenelle se siis osuu ;) Minusta olisi ihana toteuttaa sellainen kk jollekkin hääparille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tuossa kyseisessä hääjuhlassa, jossa mieheni sai muistamistehtävän, ketään ei tuntunut haittaavan kunnian saaminen. Tosin ilmeisesti olemme olleet ainoat, jotka ovat paria muistaneet... Se ei ole oikein kiva kyllä. Mutta tuo tuolijuttu on mukavan simppeli ja aiheuttaa hieman jännitystä vieraiden keskuudessa, varsinkin jos aloitetaan sanomalla kurkatkaa tuolienne alle ja sitten vasta kerrotaan, mistä on kyse. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |