1. luukku: Washi-teipillä tuunatut tuikut

maanantai 1. joulukuuta 2014

Washi-teipillä tuunatut tuikut


Tarvikkeet:
tuikkuja
washi-teippiä


kuva

Näiden superhelppojen washiteippituikkujen tekemisessä ei kauan nokka tuhise ja koukuttuminen on taattu! Valitset vain mieleisesi teipit mahdollisten häidenne teemavärien mukaan ja alat teippailla. 
kuva
kuva
kuva
Oikein edullinen ja nopea tapa koristaa hääjuhlatilaa. Ja miksei voisi teipata isompiakin kynttilöitä, tähän tapaan:
kuva
Washi-teippejä myy esimerkiksi Teippitarha ja Sinelli.

4 kommenttia:

 1. Nämä on aina yhtä söpöjä ja hauskoja! Vielä en ole itse saanut aikaiseksi kokeiltua, mutta ehkä joululahjaksi voisi tehdä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Itse kokeilin tehdä viime vuonna joululahjaksi ja tulipa kyllä nopsaan valmista! :)

   Poista
 2. Miten nuo teipit sitten toimivat noissa isoissa kynttilöissä, kun kynttilä sulaa? Ja kai kestävät tuikunkin kuumenemisen? Tuota tuikkuasiaa on selkeästi testattu useampaan otteeseen, mutta varsinkin tuo kuva kangaspöytäliinalla epäilyttää. Entä jos teipin yläreuna alkaisi kyteä ja se sitten aiheuttaisi liinan palamisen..? Kuitenkin jos teipit on todettu paloturvallisiksi, niin onhan tuo helppo tapa saada kynttilöihin ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa, todella hyvä kysymys, jota en valitettavasti tullut ajatelleeksi isojen kynttilöiden kohdalla. Nyt kun ajattelee maalaisjärjellä, niin enpä osaakaan sanoa, miten teippi reagoi kun kynttilää poltetaan. Tuikkujen kanssa en ole itse huomannut mitään ongelmaa, mutta suosittelen kuitenkin muovipintaista tuikkua metallipintaisen sijaan. Kannattaa kyllä ehdottomasti polttaa alustalla eikä suoraan pöydällä tai liinalla! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |