Häätarina: Häidemme oheisohjelma ja lahjapöytä

lauantai 8. marraskuuta 2014

Voihan huokaus, taas aikaa viime postauksesta on vierähtänyt ihan huomaamatta yli viikko. Toki tekemistäkin on riittänyt ja jotenkin hääpäivästämme kertominen on hautautunut muun tekemisen alle. Hääjuhlamme käsittely on vielä kuitenkin hieman kesken ja luvassa on muun muassa  hääpäivän kertomus sulhasen kynästä ja kaason kynästä. Häämme ovat itse asiassa muutenkin vielä "viemättä loppuun asti", sillä emme ole saaneet aikaiseksi tilata kiitoskortteja emmekä hääkirjaa. Tarkoituksena olisi saada kiitoskortit postiin ennen joulua joulutervehdyksen liitteeksi, edullisimmilla joulupostimerkeillä. 
 
Kaikki kuvat, joissa ei merkintää Mika Martikainen. Ethän kopioi!
 
Nyt kuitenkin keskitytään häidemme oheisohjelmaan. Mielestämme oli tärkeätä, että vieraille on tarjolla jotakin pientä vapaaehtoista tekemistä pitkin iltaa. Kasasimme siis puuhapöydän juhlatilaan enkä nyt tarkoita sillä värityskuvia ja ristikoita! Puuhapöydällä oli esillä meidän molempien polttarikansiot sekä minun ystäväkirjani, jonka polttariporukkani oli koonnut. 
Lisäksi puuhapöydällä oli datebox, johon toivoimme vierailtamme treffivinkkejä. Niitä saatiinkin aikamoinen kasa! Pitäisikin alkaa toteuttamaan niitä pikkuhiljaa. Täältä löytyy tarkemmin, mistä dateboxissa on kyse. Vieraskirjaamme emme toteuttaneet ihan perinteisellä tavalla, vaan valitsimme siihen aikakapselin. Aikakapseliin toivoimme tervehdyksiä, neuvoja, mitä tahansa vierailta ja kapselin avaamme ensimmäisenä hääpäivänämme. Laatikko tuntui melko täydeltä, joten vieraat varmaan ovat raapustelleet muistamisia mielellään.
 

Hääpäivämme ohjelma polkaistiin oikeastaan käyntiin bingolla, joka löytyi vieraiden istumapaikalta. Vaikka olimme yrittäneet tehdä siitä haastavan, ei mennyt aikaakaan kun kolme bingoa oli jo huudettu. Lisäsimme peliin elementtejä ja näin saimme pelin jatkumaan ja vielä yhden bingo-huudahduksen yöllä. Bingon kanssa paketissa oli myös The Crew-lappunen, jossa esittelimme vanhempamme ja kaason sekä bestmanit. Lappunen aiheutti ilmeisesti useitakin naurun hörähdyksiä.


Haluan esitellä vielä lahjapöytämme, jolla kyllä käytännössä oli vain kortteja ja meidän laittamiamme koriste-esineitä. Toiveemme oli, etteivät vieraat toisi lahjoja ja siksi mietimmekin, onko lahjapöytä typerä ajatus. Juhlapaikassamme oli kuitenkin väljästi tilaa, joten päätimme laittaa koristellun pöydän, johon mahdollisia lahjoja voisi laittaa tai jos niitä ei tulisi, niin se olisi kivannäköinen elementti. Vieraat viihtyivät katselemassa kortteja, kun ehdimme ottaa ne kirjekuorista esille.
 


Mitä mieltä olet häiden oheisohjelmasta? Tuleeko sellaista olla? Millainen on hyvää oheisohjelmaa?  :)2 kommenttia:

  1. Minä haluaisin myös bingon, se on niin helppo toteuttaa ja osallistuminen kun on vapaaehtoista niin kaikilla olis mukavaa. Tosi kiva idea tehdä tuollaiset The Crew kortit, oliko teillä ihan piirretyt kuvat kaikista? Tosi hauska :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, suosittelen kyllä bingoa! Kiitos, siinä kortissa oli piirretyt kuvat siis minusta ja sulhasesta, molempien vanhemmista sekä kaasosta ja bestmaneista. Kuvat oli hieman humoristisia ja karikatyyrisiä, mutta kuitenkin henkilöt tunnistettavissa. Sehän vasta olisikin, jos paikkalappuna olisikin piirretyt kuvat vieraista! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |