Ilmianna blogisi!

maanantai 13. lokakuuta 2014

Vaikkakin omat hääni ovat takanapäin ja vapaa-aikani kuluu muuhun kuin häiden suunnitteluun,  seuraan silti innolla tulevien morsiamien ja sulhasten matkaa avioon. Myöskin muihin juhliin liittyvät blogit kiinnostavat minua. Muutenkin tuntuisi oudolta yhtäkkiä vain jättää hääblogimaailma.

Koostin seuraamistani blogeista listaa tänne, ja toivoisinkin, että vinkkaisit omasta blogistasi minulle, jos se ei vielä löydy listalta! :) Toivottavasti myös te löydätte uusia blogeja ja sitä kautta uusia ideoita.
  
 
kuva

12 kommenttia:

  1. Mun hääblogi uupuu listalta, eli lefthanded2015.blogspot.fi (:

    VastaaPoista
  2. Mun myös! thislovelyseptember.wordpress.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa ajattelin, etten laita tuolle listalle sellaisia blogeja, joiden pitäjät ovat jo viettäneet häänsä, mutta päätinkin, että laitan. Kyllähän minä niitä luen edelleen. :)

      Poista
  3. Heippa! Onpa superhauskaa että olet kerännyt noin paljon blogeja listalle :) Minulle on jäänyt jostain tosi vanha tapa seurailla hääblogeja Pukuni -blogin linkkilistan kautta, joten löydän varmaan monia uusia tuttavuuksia sinun listastasi.

    Niin, ja omani voi laittaa myös mukaan listaan, häät on syksyllä 2015. www.pelkkaahyvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Toivottavasti löydät ja saat inspiraatiota häidesi järjestelyyn. Lisäänpä blogisi listalle. :)

      Poista
  4. Nää listat on hyviä, kun kesän jälkeen tuntuu, että nytkö ne kaikki menikin jo naimisiin, niin sitten löytyy jotain uuttaluettavaa :D Hyvin ja selkeästi listattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kiva, että löytyy uutta luettavaa. :) Tässä taitaa olla osittain menossa sellainen siirtymäaika, kun tänä vuonna häitään viettäneet bloggarit pistävät hääpäiväänsä kasaan ja uudet hääbloggarit ilmaantuvat.

      Poista
  5. http://haaunelmointia.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, lisätty! Ymmärsinkö oikein, että teillä ei vielä ole hääpäivää/vuotta päätettynä? :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |