Paperituotteiden suunnittelua - Bingo

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Täällä on jatkunut paperituotteiden suunnittelu, joista kerroin aiemmin täällä. Tänään käsittelyssäni olivat Datebox ja Aikakapseli, mutta niistä kerron enemmän kunhan saan kaikki niiden osaset valmiiksi. Aiemmin viikolla tein hääbingoa ja nyt tulostuksen jälkeen edessä olisikin  niiden leikkaaminen oikean kokoisiksi. Tällainen bingosta tuli:
Bestmanit olivat eilen maistelemassa luonamme hääviinejä ja toinen heistä keksikin jo nopean tavan saada bingo. Oikealta ylhäältä sivusta alas hän ensin yrittää iskeä kaasoa (mitä siis kenenkään ei tarvitse nähdä), sitten hän lisää kuvan Instaan, minkä jälkeen kehuu itse ruokaa ja vielä puristaa kaaso pepusta, jotta saa tämän juoksemaan. :D 

Mielenkiinnolla odotan, miten vieraat suhtautuvat bingoon. Toivottavasti lähtevät leikkiin mukaan. Itse olen tästä aika innoissani, sillä en ole kertaakaan ollut häissä, joissa olisi ollut bingo. Laitoin bingoon myös yhden huijauksen, eli "Anoppi ryöstetään". Monikohan vieras alkaa sen luettuaan odottaa, että milloinka toisen äiti kaapataan.

Onko muille tulossa bingoa? :)

2 kommenttia:

 1. Heippa!
  Meillä oli pari viikkoa sitten bingo, ja porukka innostui niin kovin, että jo ennen kuin ruokailu päättyi oli yksi eno yllytetty pitämään yllätyspuhe ja sormusta juostiin kilpaa katsomaan. Kolme ensimmäistä bingoa (palkinnot meni heille) oli vajaassa tunnissa huudettu. Siinä kärsi vähän idea, olin kai laittanut liian helppoja bongauskohteita... Mutta vieraat eivät lannistuneet, vaan monet yrittivät etsiä koko ruudukon täyteen ja hauskaa tuntui olevan! :) Vinkkinä siis että kannattaa tehdä haastavia kohtia ja tarpeeksi erilaisia ruudukkojen sekoituksia! :)

  www.lily.fi/blogit/wislabon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Ihan mahtavaa, että vieraasi on todella innostunut ja lähtenyt mukaan juttuun. :) Täytyypä miettiä tuota bingoa vielä, että enhän ole tehnyt liian helppoa, jotta bingoamisen riemua kestäisi hieman pidempään.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |