Musta vai valkea alusliina?

sunnuntai 10. marraskuuta 2013


Koin ahaa-elämyksen häidemme kaitaliinojen kohdalla. Minua on nimittäin mietityttänyt, onko kaitaliina tarpeeksi näyttävä valkoisella alusliinalla, koska se syö liinan väriä paljon. Kokeilin liinaa mustalla alusliinalla ja ero on huomattava. Vielä en kokeillut, miltä kattaus ja koristeet näyttävät mustan alusliinan kanssa.

Kumpi näyttää paremmalta? :)

6 kommenttia:

 1. Minä tykkään ehdottomasti enemmän mustalla pohjalla, liina tulee niin huomattavasti paljon paremmin esille! Mutta tuleeko pöytien kokonaisuudesta tule liian tummaa, jos kaikki pöydät ovat kovin tummia? Vaikka tuohonhan toki vaikuttavat hurjasti muut koristelut ym :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä tässä itsekin mietin. Toisaalta meille tulee hopeita glittermaljakoita, hopeanvärisiä kynttiläkippoja ja mahdollisesti valkoisia kukkia, niin kokonaisuus saattaisikin olla aika tyylikäs. Täytyy vaan tehdä esimerkkikattauksia ja kokeilla. :)

   Poista
 2. Mustalla pohjalla kuvio pääsee kyllä paremmin oikeuksiinsa, mutta valkonen pöytäliina on tietysti aina astetta juhlavampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tämäkin puoli. Täytyy kokeilla ja miettiä. :)

   Poista
 3. Mun mielestä mustatkin pöytäliinat voi olla tosi juhlavat! Riippuu ennemminkin koko juhlapaikasta ja kattauksesta - saa sitten olla vaaleaa/valkoista runsaasti astioissa jne. :) Tosi kivalta näyttää ainakin tuossa sun kuvassa!

  Meillä on juhlapaikassa kiiltävät, mustat pöydät, ja yritänkin ite tässä arpoa, raaskiiko niitä edes peittää niillä perinteisillä valkoisilla pöytäliinoilla...

  VastaaPoista
 4. Niinpä. Luulen, että meillä kallistuu siihen, että on musta alusliina ja vaaleat astiat ja kukat. :)

  Kuulostaa hienolta teidän pöydät. Itse en peittäisi... :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |