Voiko olla liikaa glitteriä? Glittermaljakon DIY-ohje

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ankarasti tässä pohdiskelen voiko olla liikaa glitteriä. Nimittäin. Häihimme tulee hopeita kynttiläkuppeja, joista osassa on glitterkuorrutus. Tarkoituksena on laittaa erilaisia hopean ja harmaan värisiä kynttiläkippoja sekaisin pöytiin. Olen mietiskellyt, millaiset maljakot niihin sopisi ja samalla toki myös, millaiset kukka-asetelmat meille tulisi. Olemme päätyneet siihen lopputulemaan, että teemme pöytien kukka-asetelmat itse. Yksinkertaisia, kauniita kukkia pienissä maljakoissa ja lisänä mahdollisesti oksia.
kuva
Noh. Tällä hetkellä maljakkovaihtoehtoina ovat nämä kaksi:
kuva
kuva
Kuitenkin koen jälkimmäisen mätsäävän paremmin yleisen häätunnelmamme kanssa. Juuttinarulla sidottu kakkupaperi voi näyttää liian maalaisromanttiselta meidän juhlissamme. Onko sitten liikaa glitteriä, jos sitä on sekä kynttiläkipoissa että maljakoissa? Tuleeko siitä liian talvinen fiilis?

kuva
Tätä jään pohtimaan. Tässä glittermaljakon tee-se-itse-ohje (suomennettuna täältä):
1) Levitä liimaa puhtaalle lasipurkin tai -pullon pintaan. Levitä liima ja glitterit sivu kerrallaan.
2) Ripottele glitterit. Anna kuivua ja varista irtonaiset glitterit pois.

So simple! :)

8 kommenttia:

 1. Vitsit että onkin hyvä idea toi glitteröinti. Itse olen noita lasipurkkeja ruvennut keräilemään, tietämättä vielä yhtään mitä niiden kanssa oikein tekisi/miten koristelisi. Ja ei, eihän sitä voi olla liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minunkin pitäisi nyt ruveta keräilemään purkkeja, kun keksin tämän. Kerrankos sitä pitää glitterillä kuorrutetut juhlat! :D

   Poista
 2. Näyttääpä hyvältä. :P Vitsit ku ite jaksais näperrellä, niin ehdottomasti kokeilisin tuota sun ohjetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kieltämättä, nyt ajatus itse tekemisestä tuntuu vielä hyvältä, mutta saa nähdä monennenko purkin kohdalla alkaa tökkimään... :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti. :) Saa suht helpolla hyvännäköistä.

   Poista
 4. Vastaus: ei voi olla :D Superkivalta näyttää nuo glittermaljakot! Ei vitsit, nyt kyllä haluttaisi koklata tuota ohjetta, olisi kivat esim. uutena vuotena kattauksessa jos ei häissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voihan noita hyödyntää muuhunkin kuin hääkattauksessa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |