Justin Alexanderin hääpukuja ja nurinkurista hääsuunnittelua

tiistai 5. helmikuuta 2013

Taas minä ihailen hääpukuja. En malta metsästää juhlapaikkaa, vaan keskityn hääsuunnittelun ihaniin puoliin. Minua on huvittanut, kun tajusin, että mitä kaikkea meillä on suunniteltuna. Siis nimenomaan sellaisia asioita, joihin aletaan kiinnittää huomiota sitten, kunhan paikka on selvillä. Meillä on mm. bändi hankittuna ja ostettuna mallikappaleet pöytäliinoista ja kynttiläkipoista. Voisi sanoa, että meillä/ minulla on hyvin selkeä visio siitä, miltä juhlapäivämme tulee näyttämään. Voi kai sen näinkin päin hoitaa. (tää tabletti ei ymmärrä hymiöitä...)


Mutta ai, miten ihania pukuja! Aiemmin olin vahvasti pitsipuvun kannalla, mutta nyt huomaan olevani entistä enemmän kiinnostunut A-linjaisesta mallista ja aivan muista kankaista kuin pitsistä. Tämänhetkinen haaveeni on kirjailtu korsetti ja ilmava organza-alaosa.(nyt vaihdan kyllä koneelle, ei tästä tule mitään tuolla tabletilla, mrr!) Kaiken lisäksi sulhoni ihaili tuollaista pukua tietämättään minun ajatuksista. :)


Tällainenkin yksinkertainen voisi olla aika kiva ja tuo tausta on muuten upea!

4 kommenttia:

 1. Mä olen alusta asti ajatellut haluavani merenneito(?)mallisen (mikä oikea nimitys sitten lieneekään...) häämekon. Mutta luulen, että kaikki kääntyy päälaelleen kunlähden sovittelemaan pukuja ja löydänkin jonkun aivan erityyppisen kuin olin aluksi ajatellut (ja tietysti tuhat kertaa ihanamman.)
  Mä löysin nyt pari kivannäköistä juhlapaikkaa, niitä pitäisi tässä kevään aikana käydä katsomassa :) Toivottavasti joku nappaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tiedä minkälaiseen kasariolkatoppausunelmaan sitä vielä ihastuu. :D Toivotaan, että onnistaa! Meilläkin on lauantaina yksi näyttö sovittuna.

   Poista
 2. ihania pukuja:) ite oon A-linjaisen puvun kannalla itselleni, mutta tuntuu niinkuin edellinenkin sanoi, että mieleni varmasti tulee muuttumaan moniin kertoihin kunhan pääsen sovittelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin tuntuu miustakin. :) Voin kuvitella sen tilanteen, kun sovitusvaiheessa on selkeä mielikuva, että millaisen haluaa ja sit huomaakin himoitsevansa jotakin aivan muunlaista.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |