Metsästysuutisia

perjantai 25. tammikuuta 2013

kuva
 Ääh, että osaa olla turhauttavaa hommaa. Nimittäin juhlapaikan metsästäminen. Minähän lupasin uuden vuoden lupauksena, että keskityn etsimään meille juhlapaikan ja olenkin ahkerasti etsinyt ja jopa sopinut näyttöjä. Mutta silti... Kun mikään ei tunnu "oikealle paikalle". Toki tähän vaikuttaa se, että etsin paikkoja akselilta etelä ja itä, mutta siltikään en vielä ole löytänyt sellaista, joka sykähdyttäisi toden teolla (paitsi kesällä sen huvilan, jonka esittelijä oli yksi kuspiä). Jos olisi millä mällätä, varaisin Haikon kartanon samoin tein ja majoituksen koko seurueelle.

kuva
Ei kai ole liikaa vaadittu, että
+ paikan sijainti olisi sopiva
+ paikka olisi järven tai meren rannalla
+ paikka olisi kartano- tai huvilatyyppinen tai navetan ylinen tai tehdastyyppinen
+ paikkaan saisi tuoda omat juomat
+ paikkaan saisi koristeluaikaa
+ paikkaan mahtuisi 130 henkilöä
+ hinta ei olisi ihan mahdoton
+ paikka olisi meidän näköinen ja kolahtaisi

kuva
 Ehkä teemme, kuten sulhon sisko ehdotti ja menemme pienellä porukalla Pariisiin. :D

kuva
kuva
kuva
Suunnittelut ei tunnu etenevän tai konkretisoituvan ennenkuin juhlapaikka löytyy, joten olisiko teillä antaa vinkkejä paikoista?

Oikein hyvää ja energisöivää viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Mua ahdistaa jo nyt tuo juhlapaikka.. En itse halua viettää hääjuhliani missään koulun/kerhon tiloissa tms (niinkuin yllättävän monet tuntuvat tekevän ja sopiihan se, jos itse niin tykkää.) Haluaisin nimenomaan kauniin, SIISTIN ja edes jonkin verran meidän näköisen juhlapaikan veden ääreltä. Toivottavasti ei ole liikaa vaadittu.
  Jossain menoissa pitää tietysti nipistää, kun ei tuota rahaa ylettömästi ole, mutta en halua, että nipistys tapahtuu juhlapaikan suhteen.
  Pitää alkaa tosissaan jo suunnittelemaan budjettia ja muita järjestelyitä kun olemme valinneet ajankohdaksi "jo" kesän 2014.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen kanssasi kyllä samaa mieltä, että en haluaisi mitää kerhotilaa tai esimerkiksi kylätaloa. Paikka kuitenkin vaikuttaa niin paljon juhlien ilmeeseen ja fiilikseen. Riippuen paikasta, minullekin on sanottu, että "oletpas myöhään liikkeellä" tai "oletpa aikaisin liikkeellä". Toivottavasti löydetään molemmat mahdollisimman upeat hääpaikat! :)

   Poista
 2. Juhlapaikan etsiminen on vaikeaa, vaikka meitä onnisti eilen! Itse olen epätoivoisesti kahlannut nettiä läpi Oulun juhlapaikoista ja mikään ei tuntunut kelpaavan, epätoivokin heräsi. Eilen kävimme kuitenkin katsomassa kartanomiljöötä veden äärellä ja yllättäen ihastuimme heti :) Itselleni piti muistutella että vaikka seinän ja tapetin värit eivät välttämättä kolahtaisi niin kunhan paikkaan saa omat koristeet ja tunnelman, ei esimerkiksi seinien värillä ole niin väliä vaikka ne eivät täysin sopisikaan. Nimimerkillä inhoan vihreää ja juhlapaikassa on vihreät seinät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu ja onnea hääpaikan löytämisestä. :) Antaa toivoa, että mekin vielä löydetään sopiva paikka. Tuokin on kyllä totta, että paljon saa asioita koristeilla muutettua ja mnuutenkin, mikä sitten suurena päivänä oikeasti merkitsee.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |