Kruunu pään sijasta kattoon

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Pahoitteluni pitkäksi venähtäneestä blogihiljaisuudesta. Jotenkin opiskelu- ja työkiireiden ynnä muiden joulun odotusten keskellä en ole jaksanut miettiä blogia ja siksi päätinkin pitää pienen paussin. Mutta I´m back! :)
kuva
Mutta oli minulla muutakin asiaa. Nimittäin jostakin syystä olen koko ajan päässäni visioinut hääpaikallemme kattokruunuja. Täytyy myöntää, että olen ihan hulluna kattokruunuihin, ja nimenomaan kristalliukruunuihin. Kodistamme löytyy vain yksi, mutta useaan otteeseen olen yrittänyt ehdotella lisääkin. Kuulemma ei tule meiän huusholliin...

kuva
Ja siis tämä visioni on liittynyt siihen, että kruunu/kruunut olisivat ulkona. Tiedän, että ongelmaksi voisi muodostua, että mistä niitä saisi ja miten ne saisi roikkumaan. Mutta ehkä tässä vaiheessa kannattaa vaan haaveilla ja luottaa, että ainahan ainakin yhden kattokruunun pihalle saisi.
kuva
kuva
kuva
kuva
Komialta ne kyllä näyttää sisätiloissakin:
kuva
Tällainen luonnonmukaisempi versiokin olisi aika päheä:
kuva

Kattokruunu teemana:
kuva

Mitäs mieltä olette, voiko sellainen asia kuin valaisin muodostua miten tärkeäksi elementiksi häitä suunnitellessa? :)

Oi, nytten aion jatkaa joululahjojen etsintää netin koukuttavissa joulukaupoissa. :)

2 kommenttia:

  1. KYLLÄ VOI! :D Meidän häät vietetään hyvin tavallisessa seuraintalossa ja tarkoitus on luoda lyhdyillä ja valosarjoilla sellainen tunnelma, joka uudistaisi vanhan salin ilmettä. Yksi idea oli juuri tuo, että ripustettaisiin katosta roikkumaan esim. isohko omenapuun oksa ja siihen sitten valosarjaa tai lyhtyjä roikkumaan ja ruokapöydän yläpuolelle tuodaan kynttiläkruunu jne. Meillä ainakin siis juhlatilan somistuksen suunnittelu on aloitettu valaistuksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) Oon muutenkin miettinyt, että valaistus on aika iso asia juhlien tunnelman luojana ja toisaalta valaisin voisi olla aika snygg yksityiskohta. Hienoa, että löytyy muitakin valaistuksesta kiinnostuneita. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |