Valokirjaimia sekä kyselyä pohjustamaan tulevaa sormusteemaviikkoa, jossa huikea arvonta

perjantai 31. tammikuuta 2014

Pitikin mennä huomaamaan valokirjaimia Kodin1:n mainoksessa ja tsekata, olisko meiän nimikirjaimia ja todeta, että löytyy. Löytyy molempien etunimen alkukirjaimet ja vieläpä sukunimen kirjain. Ja nyt en saa niitä millään päästäni, vaan jokin hääpiru kuiskii korvaani, että osta ne, sinun täytyy hankkia ne.Tältä ne näyttävät:
kuva
kuva
Ongelma on vain se, että mitä noille tekisi häiden jälkeen? Ne eivät sopisi ainakaan tämänhetkiseen sisustukseemme. Hinta on kuitenkin kohtuullisen rajoissa, 49,95 euroa kappaleelta eli se ei kummoista lovea tekisi budjettiimme. Vaan onko silti ihan turhake? Mutta katsokaa nyt, miten ihanalta ne näyttäisivät hääjuhlassa! Jos meille tulisi/tulee photobooth, tämä toimisi siinä erittäin hyvin.
kuva
kuva
kuva
Miltäs näyttäisi? :)

kuva

Sitten vielä hieman sormusasiaa. Ensi viikolla kannattaa olla kuulolla, sillä luvassa on erittäin mielenkiintoista asiaa sormuksista sekä HUIKEA ARVONTA. Pohjustaakseni tulevaa sormusteemaviikkoa, tein kyselyn sormuksen hankintaan liittyen. Mielelläni kuulisin myös tarkempaa tietoa, että mistä tarkalleen hankitte kihlanne ja vihkisormuksenne? Hankitteko molemmat samaan aikaan? Myös sormuksienne budjetti olisi mielenkiintoista kuulla. :)


Kokeilua korkeilla maljakoilla, kelluvilla kynttilöillä ja kukilla

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Täällä mietin sisäänkäynnin koristelemista korkeilla maljakoilla, kukilla ja kynttilöillä. No eikun tuumasta toimeen, ostin Ikeasta kuusi kappaletta Cylinder -maljakoita ja kelluvia kynttilöitä. Seuraavaksi marssin kukkakauppaan ja kysyin, mikä olisi paras kukka korkeaan maljakkoon veden alle. Minulle suositeltiin orkideoita ja krysanteemeja. No, krysanteemit ei toimineet testissä ollenkaan. Ne ovat liian keveitä ja siksi kelluvat ja niiden kukat ovat ylöspäin, eivät sivulle kuten orkideassa. Kokeilu ei mennyt ihan kuin Pinterestin kuvissa, mutta tässä kuitenkin kokeilukuvia (note: älä ota maljakkokuvia punaista seinää vasten):
 
Lähtötilanne:

Kukkien kanssa. Kukat teko-orkideoita:
 

Ilman kukkia mustalla pöytäliinalla ja hopeakuvioisella kaitaliinalla:


Valkoisella liinalla glittermaljakoiden kera:
Jäi vähän sellainen fiilis, että suunnittelua ja kokeilua täytyy jatkaa. Mitäs sanotte? Olisiko teillä ideoita tätä varten? :)

Holvi - excelin ja nettipankin haastaja hääbudjetin kartoittamisessa

maanantai 27. tammikuuta 2014

Tutustuin tänään uudenlaiseen pankkipalveluun nimeltä Holvi ja innostuin aikalailla. Holvi ei ole mikään perinteinen pankki, vaan pelkästään netissä toimiva palvelu, joka kokoaa yhteen maksutilin, verkkopankin ja laskutuksen. Erikoista palvelussa on, että siinä on mahdollista jakaa tilin käyttöoikeudet muiden kanssa.

kuva
 Miksi Holvi sitten olisi sopiva työkalu hääbudjetin ylläpitämiseen? Suurilta osin siksi, että rahojen hallinnoimisen lisäksi siellä voit ylläpitää budjettilaskelmaasi. Eli Holvi toimii kuin pankkitili, mutta sen lisäksi voit kätevästi hallinnoida budjettiasi ja merkitä kulut ja menot."Holvin avulla voit luoda hääbudjetin ja seurata sen kehitystä. Voit maksaa tililtä laskuja tilisiirtoina kuten perinteiseltä verkkopankkitililtä."
 
Tilin hallinnoija voi kutsua tilin ylläpitäjäksi myös muita henkilöitä, esimerkiksi puolison ja vanhemmat. Tilin ei siis tarvitse olla yksityinen vaan sitä voi jakaa muille. Holvin tilille voi myös ohjata vieraiden rahalahjat. Kaiken kukkuraksi palvelu on ilmainen, vain laskutus maksaa.


 Linkki Holvin Häät-palveluun https://holvi.com/templates/haat/ 

Miten te hallinnoitte häidenne budjettia? Onko teillä erillinen häätili jossakin pankissa?

Mulle saa olla kateellinen

maanantai 27. tammikuuta 2014

Toisin sanoen menin ja voitin Kaisan järjestämän arvonnan! :) Ihmeellinen tuuri ja olen tosi iloinen, että onnetar suosi minua tällä kertaa. Kaiken lisäksi arvonnan voitosta kuuleminen ei olisi voinut tulla parempaan saumaan. Istuin eilen illalla bussissa stressaantuneena mönkään menneistä hommista ja kurkkasin blogiini, ja mikä piristysruiske siellä odottikaan. Voitinpa korut vieläpä onnennumerollani 72!
kuva
Korut pääsevät lähes heti käyttöön, muutaman viikon päästä olevissa juhlissa. Pakko kehua vielä, miten Kaisa tekee korut vimpan päälle, hän valmistaa kaikki mittojeni ja toiveideni mukaan. Korusettiin kuuluu siis kaulakoru, käsikoru ja korvakorut. 

kuva
kuva
Iso kiitos Kaisalle! :)

Pussauskuvia - punastuttaa!

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

En ole hirveämmin vielä pohdiskellut hääkuvia, mutta yksi kuvaukseen liittyvä asia minua hikoiluttaa jo nyt: pussauskuvat. Yh! Olenkohan tässä suhteessa hyvin epämorsian, kun a) mietin ylipäätään koko asiaa ja b) kammoan ajatusta, että pitäisi pussailla kuvaajan edessä. Minusta tuntuu, että pussauskuvissa näyttäisimme tältä:
kuva
Emmekä suinkaan tältä:
kuva
En oikein osaa selittää, mikä pussauskuvissa hikoiluttaa. Ehkä se, että täytyisi antautua intiimiin hetkeen kuvaajan läsnäollessa? Emme kihlakuvia ottaessakaan kyenneet olemaan ollenkaan vakavana, saati ottamaan jotakin suutelokuvia!
kuva
kuva
Olenko ihan kakara näiden aatosteni kanssa vai löytyykö joukosta muita, joita epäillyttää pussauskuvat? :)

Hääparin tuolien koristeleminen

maanantai 20. tammikuuta 2014

Noniin, pitikin mennä selailemaan kuvia koristelluista tuoleista. Olin nimittäin jo aiemmin asiaa sen kummemmin tuumimatta päättänyt, että emme keskity tuolien koristelemiseen. Arvata saattaa, että upeiden koristeltujen tuolien katseleminen aiheutti entä jos -ajatuksia. Jos ihan vähän vaan, kun nuo on niin nättejä!

kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
Ja se ihan vähänhän voisi tarkoittaa hääparin tuoleja. Se ei aiheuttaisi kummoisia kustannuksia eikä lisävaivaa. Itse asiassa juhlapaikassamme on hääparille varattuna kuninkaalliset, korkeat tuolit, mutta enpä oikein näe meitä istumassa niissä.
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
Aiotteko panostaa tuolien koristelemiseen? :)

DIY sydämellinen tie

lauantai 18. tammikuuta 2014

Bongasin pinterestistä ihanan kuvan, jossa hääpaikan tielle tehtiin sydämiä. Tähän tapaan:
kuva
Ihastuin ajatukseen sydämellisestä tiestä! Olisipa hieno, jos sydämellinen tie ohjaisi vieraat juhlapaikalle. Täytyy vielä kysyä juhlapaikasta lupa näiden tekemiseen. Jos lupa heltiää, niin nämä nähdään varmasti meidän juhlissa! Löysin ohjeen täältä:

DIY sydämellinen tie
 Tarvitset jauhoa ja elintarvikeväripulveria.
Jauhot ja elintarvikeväripulveri sotketaan yhteen.
Värjätyt jauhot laitetaan pussiin.
Piirrä ja leikkaa sydänsabluuna paperista.
Aseta sabluuna haluamaasi kohtaan maahan ja siivilöi värjättyä jauhoa.
Nosta sabluuna varovasti ja tee toinen sydän.
Siinä se, helppoa ja kaunista! :)

Juhlapaikka sneak peek

perjantai 17. tammikuuta 2014

Vaikkakin aiemmassa tekstissäni kerroin, etten halua paljastaa juhlapaikkaamme, niin päätin, että kerron siitä edes hieman. Piirsinpä siis kuvan ja tadaa, tässä se nyt on!
Oijoi, arvaakohan joku nyt mikä paikka on kyseessä? :D

Black is the new black

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Pohdiskelin pari kuukautta sitten täällä, tulisiko pöytiin mustat vai valkeat alusliinat. Viimein viime viikonloppuna saimme aikaiseksi kaasoni kanssa kokeilla kattauksia mustan ja valkoisen alusliinan kanssa. Tällaisilta ne näyttivät (nuo mustat ja valkoiset kartonginpalat edustaa lautasia):

Valkea alusliina, mustat lautaset, hopeat servietit:



Musta alusliina, mustat lautaset, hopeat servietit:


Musta alusliina, valkeat lautaset, mustat servietit:

 Ja valintamme on, tyttydyy! Musta alusliina, mustat lautaset ja hopeat servietit. Tuossa kombossa päälliliinan kuvio ja maljakoiden sekä kynttiläkuppien hohde korostuu parhaiten.

Miltäs näyttää? Minkä värisiä kattauksia teille on tulossa? :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |